Анализ на опасностите, контрол на критичните точки и ръководство за прилагането му) с пререквизитните програми (ПРП), познати като добри хигиенни и производствени практики (GMP). ISO 2000 изисква всички опасности, за които основателно се предполаг...
Анализ на опасностите и контрол на критичните точки". Критичните точки са точки от технологичния цикъл на храните, в които има вероятност да се появят биологични, химически и физически опасности, които да окажат негативно въздействие на храните ...
Анализ на опасностите и критични контролни точки) и подробни пререквизитни програми, включително GMP (Добра производствена практика), GLP (Добра лабораторна практика) и GHP (Добра хигиенна практика). Той включва изискване за развитието на култура за ...
Анализ на опасностите и критични контролни точки (Hazard Analysis and Critical Control Points). Ползи от внедряване на GLOBALG.A.P.: по-висока удовлетвореност на клиентите, а също така повишена ефективност, максимална производителност ...
Анализ на опасностите, контрол на критичните точки и ръководство за прилагането му; IFS Food Стандарт за одит на качеството и безопасността на хранителни продукти; BRCGS Food Глобален стандарт за безопасност на храните; GLOBALG.A.P. (Добри...
Анализ на опасностите... ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ НACCP, Безопасност на храните" - запознаване и прилагане на изискванията 1. Дата на провеждане: 29.11.2023 2. Предназначение на курса Предназначението на курса е да даде на участниците необход...
Анализ на опасностите... 1. Дата на провеждане: при сформиране на група 2. Място на провеждане: гр. София. 3. Предназначение на курса Предназначението на курса е да предостави на участниците необходимата информация за внедряване и управл...
Анализ на опасностите... 1. Дата на провеждане: при сформиране на група 2. Място на провеждане: гр. София 3. Предназначение на курса Предназначението на курса за обучение на вътрешни одитори е да предостави на участниците знания и ум...
На 29 ноември 2023 г. КОНСЕХО ЕООД организира онлайн обучение за прилагане на изискванията на "Общи принципи за хиг...
Световният ден на храните, който се отбелязва всяка година в глобален мащаб на 16 октомври, се чества по инициатива...
На 27 август 2020 г. КОНСЕХО ЕООД организира онлайн обучение за прилагане на изискванията на Спецификация...
На 18 април 2019 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение за практическо прилагане на изискванията на Специф...
На 20 февруари 2019 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение за практическо прилагане на изискванията на ...
На 4 октомври 2017 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасн...
На 29 юни 2017 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасно...
Основните предложени промени в стандарт ISO 22000 включват изменения в неговата структура, както и изясняване на ключови...
На 29 май 2017 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасностите и контрол...
На 27 октомври 2016 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасностите и ко...
На 23 юни 2016 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасностите и контрол...
На 24 март 2016 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасностите и контро...
На 26 ноември 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на Спецификация НАССР - Система за анализ на опас...
На 26 и 27 ноември 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение на вътрешни одитори на системи за безопасност на хра...
На 30 октомври 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение за практическо прилагане на изискванията на Спецификация ...
HACCP (Hazard Analysis ans Critical Control Point) Анализ на опасностите, контрол на критичните точки и ръко...
Внедряване на управленски стандарти
КОНСЕХО ЕООД (CONSEJO) е консултантска фирма, сформирана от екип консултанти с над 15 годишен опит по системи за управление в областта на международните стандарти. Фокусът на фирмата е предоставяне на консултантски услуги при разработване и внедряване на системи за управление, покриващи изискванията на международните стандарти по качеството, околната среда, безопасни условия на труд, сигурност на информацията, добри производствени практики на базата на международните стандарти: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 22000, ISO 27001, IFS Food, HACCP и други.
Екипът на КОНСЕХО е участвал в реализирането на проекти във всички отрасли на икономиката. Реализираните проекти от екипа на КОНСЕХО са над 1000, в областите - производство и проектиране, строителство, търговия, информационни и комуникационни технологии, транспорт и спедиция, хотелиерство и ресторантьорство, специална продукция, енергетика, дизайн, хранително-вкусова промишленост, услуги и др. Във фирмата е изграден стриктен ред за контрол по спазването на договорените изисквания с клиентите, както сроковете на договорите, така и качеството на изпълнение на услугата. Изграденият стил на работа на фирмата се състои в разработване на истински системи за управление, съвместно с нашите клиенти, на базата на провеждане на множество обучения и оказване на пълно съдействие в процеса на внедряване. Чрез подхода си на работа КОНСЕХО осигурява и гарантира безпроблемно сертифициране на изградените системи в изключително кратки срокове.