Открити 3 резултати за "Системи за управление на безопасността на храните" в новини:

18 Октомври 2019

Пет важни въпроса, които компаниите за съхранение и дистрибуция на храни трябва да винаги да имат предвид

Предоставянето на складови и логистични услуги в хранително-вкусовата промишленост не е лесна задача. С навреме снабдени...

20 Ноември 2018

Как ISO стандартите допринасят на постигането на нулев глад в света?

"Zero Hunger" или нулев глад е една от амбициозните цели на Обединените нации за устойчиво развитие ...

11 Юли 2018

Излезе новата версия на ISO 22000

Насочен към всички организации в хранително-вкусовата и фуражната промишленост, независимо от размера или сектора, станд...

Открити 9 резултати за "Системи за управление на безопасността на храните" в страници:

Стандарти / ISO 22000
Системи за управление на безопасността на хранителните продукти" има следната структура: 1. Обхват 2. Нормативни позовавания 3. Термини и дефиниции 4. Контекст на организацията 5. Лидерство 6. Планиране 7. Поддръжка 8. Дейности 9. Оце...

Стандарти / HACCP
Системи за управление на безопасността на храните... Безопасността на храните е от изключителна важност за общественото здраве, която се осигурява с въвеждането на ефективни НАССР системи.  Какво е HACCP?  • HACCP е съкращение на Hazard Analysis ans Critical Control Point, коет...

Стандарти / IFS Food
Системи за управление на безопасността на храните...   Област на приложение: Международният стандарт IFS Food е разработен с цел да осигури база за одитиране на производителите, които произвеждат под т. нар. „частни” търговски марки (Private labels). Това са търговски марк...

Стандарти / FSSC 22000
Системи за управление на безопасността на храните...   FSSC 22000 е международен стандарт, разработен за сертифициране на Системи за управление безопасността на храните (СУБХ) за производители на хранителни продукти. Той комбинира изискванията на ISO 22000 (изисквания за СУБХ) и PAS 220 (...

Стандарти / PAS 223
Системи за управление на безопасността на храните... PAS 223 е спецификация с публично достояние предоставяща насоки за разработването на пререквизитни програми и изискванията за производителите, занимаващи се с пакетиране на хранителни продукти и напитки. Тази спецификация подпомага разработването...

Системи за управление / Системи за безопасност на храните
Системи за управление на безопасността на хранителни продукти. Изисквания към всяка организация в хранителната верига" HACCP "Анализ на опасностите, контрол на критичните точки и ръководство за прилагането му"; IFS Food "...

Обучения / Онлайн обучение "НАССР, Безопасност на храните" - запознаване и прилагане на изискванията
Системи за управление на безопасността на храните...   ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ НACCP, Безопасност на храните" - запознаване и прилагана на изискванията   1. Дата на провеждане:   08.04.2020 г. 2. Предназначение на курса  Предназначението на курса е да даде на участни...

Обучения / "НАССР, Безопасност на храните" - запознаване и прилагане на изискванията
Системи за управление на безопасността на храните...     Внимание! Обявеното обучение няма да се проведе поради въведеното извънредно положение в България заради разрастващата се пандемия от COVID-19.   1. Дата на провеждане:   08.04.2020 г. 2. Място на провеждане: гр. ...

Обучения / "НАССР, Безопасност на храните" - вътрешен одитор
Системи за управление на безопасността на храните (СУБХ) в рамките на организациите, за осигуряване на ефикасно функциониране на НАССР системата като се усвоят знания за: • изискванията към документите от системата за управление безопасността...

Новини

04 Март 2020
На 25 март 2020 г. КОНСЕХО ЕООД ще проведе обучение "ISО 9001:2015". ...
18 Февруари 2020
В края на месец януари, 2020 г. беше актуализиран международният стандарт за нас...

Полезно

02 Април 2020
Бизнесът не може да си позволи да игнорира рисковете от избухване на епидемия в ...
04 Март 2020
Колко ни притеснява мисълта за съществуването на роботи убийци? На фона на цял...