HACCP и други. Екипът на КОНСЕХО е участвал в реализирането на проекти във всички отрасли на икономиката. Реализираните проекти от екипа на КОНСЕХО са над 1000, в областите - производство и проектиране, строителство, търговия, информацио...
HACCP, IFS и др., е помощта, която той предоставя на своите клиенти, така че те бързо и сигурно да бъдат сертифицирани и да получат сертификат с международно признание. Причината, поради която всяка организация се нуждае от услугите на квалифицира...
HACCP, IFS, FSSC 22000, ISO 22000). Отговорности: - Разработване и внедряване на Системи за управление, съгласно HACCP, ISO 22000, IFS Food, FSSC 22000; - Одитиране и поддържане на Системи за управление, съгласно HACCP, ISO 22000, IFS Food, FSSC...
HACCP; прилагане на HACCP принципите и пряка връзка с кодекс Алиментариус; спазване на добрите хигиенни и производствени практики. Стандарт ISO 22000 обединява принципите на системата HACCP (Анализ на опасностите, контрол н...
HACCP? HACCP е съкращение на Hazard Analysis ans Critical Control Point, което в превод означава "Анализ на опасностите и контрол на критичните точки". Критичните точки са точки от технологичния цикъл на храните, в които има вер...
HACCP (Анализ на опасностите и критични контролни точки) и подробни пререквизитни програми, включително GMP (Добра производствена практика), GLP (Добра лабораторна практика) и GHP (Добра хигиенна практика). Той включва изискване за развитието на култ...
HACCP система за оценка на опасностите и риска. Стандартът изисква разработването на план за безопасност на храните, включващ всички принципи на Codex Alimentarius. внедряване на система за управление на безопасността и качеството на продуктите с...
HACCP и принципа за постоянно подобряване на ISO 9001 с цел повишаване ефективността на системата за управление. Подобрени взаимоотношения между заинтересованите страни – включително персонал, клиенти и доставчици. Спазване на законодателст...
HACCP... Област на приложение: GLOBALG.A.P. е интегрирана програма от стандарти за производство на храни в областта на селското стопанство и аквакултурите. GLOBALG.A.P. (Добри селскостопански практики) е част от международно приетия набор от земеделски ст...
HACCP Анализ на опасностите, контрол на критичните точки и ръководство за прилагането му; IFS Food Стандарт за одит на качеството и безопасността на хранителни продукти; BRCGS Food Глобален стандарт за безопасност на храните; GLOBALG.A.P. ...
HACCP... ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ НACCP, Безопасност на храните" - запознаване и прилагане на изискванията 1. Дата на провеждане: 29.11.2023 2. Предназначение на курса Предназначението на курса е да даде на участниците необход...
HACCP... 1. Дата на провеждане: при сформиране на група 2. Място на провеждане: гр. София. 3. Предназначение на курса Предназначението на курса е да предостави на участниците необходимата информация за внедряване и управл...
HACCP... 1. Дата на провеждане: при сформиране на група 2. Място на провеждане: гр. София 3. Предназначение на курса Предназначението на курса за обучение на вътрешни одитори е да предостави на участниците знания и ум...
На 29 ноември 2023 г. КОНСЕХО ЕООД организира онлайн обучение за прилагане на изискванията на "Общи принципи за хиг...
Първите одити на IFS Food версия 8 стартират от 1 октомври 2023 г. Одити по версия 7 може да се провеждат до к...
FSSC 22000 е международно призната схема за одит и сертифициране на безопасността на храните за организации във веригата...
Световният ден на храните, който се отбелязва всяка година в глобален мащаб на 16 октомври, се чества по инициатива...
През октомври 2020 г. беше публикувана версия 7.0 на IFS Food "Стандарт за одит на качеств...
На 27 август 2020 г. КОНСЕХО ЕООД организира онлайн обучение за прилагане на изискванията на Спецификация...
На 12 и 13 февруари 2020 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение на вътрешни одитори н...
Предоставянето на складови и логистични услуги в хранително-вкусовата промишленост не е лесна задача. С навреме снабдени...
На 16 и 17 октомври 2019 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение на вътрешни одитори н...
На 18 април 2019 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение за практическо прилагане на изискванията на Специф...
На 20 февруари 2019 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение за практическо прилагане на изискванията на ...
"Zero Hunger" или нулев глад е една от амбициозните цели на Обединените нации за устойчиво развитие ...
Издание 8 на международния стандарт за безопасност на хранителните продукти BRC беше публикувано на 8-ми септември 201...
Насочен към всички организации в хранително-вкусовата и фуражната промишленост, независимо от размера или сектора, станд...
На 4 октомври 2017 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасн...
На 4 и 5 октомври 2017 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение на вътрешни одитори на системи за безопасност на...
На 29 юни 2017 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасно...
На 29 и 30 юни 2017 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение на вътрешни одитори на системи за...
Основните предложени промени в стандарт ISO 22000 включват изменения в неговата структура, както и изясняване на ключови...
На 27 октомври 2016 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасностите и ко...
На 23 юни 2016 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасностите и контрол...
На 24 март 2016 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасностите и контро...
На 26 ноември 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на Спецификация НАССР - Система за анализ на опас...
На 26 и 27 ноември 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение на вътрешни одитори на системи за безопасност на хра...
На 30 октомври 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение за практическо прилагане на изискванията на Спецификация ...
На 30 октомври 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира Обучение "НАССР, безопасност на храните - запознаване и интерпре...
На 24 април 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение на тема: "Етикетиране на храни – прилагане на ...
Данните за произхода на на пилешкото, свинското, овчето и козето месо от днес стават задължителни за посочване на етикет...
На 27 март 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира Обучение "Етикетиране на храни – прилагане на новите законодателни...
От Областна дирекция по безопасност на храните Кюстендил обявиха, че все още не правят проверки за наличието на информац...
На 13 февруари 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира Обучение по Етикетиране на храни – прилагане на новите законодателн...
На 29 януари 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира Обучение "НАССР, безопасност на храните - запознаване и интерпретация&...
На 26 и 27 ноември 2014 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение на вътрешни одитори на системи за безопасност на хра...
На 16 октомври 2014 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение по безопасност на храните и контрол на критичните точки,...
На 12 юни 2014 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение по безопасност на храните и контрол на критичните контролни т...
На 13 юни 2014 г. КОНСЕХО организира Курс за обучение на вътрешни одитори съгласно Спецификация НАССР и ISO 19011:2011. ...
Днес се провежда Ден на отворените врати в Областните дирекции по безопасност на храните в цялата страна. За да се за...
Европейският съюз (ЕС) усъвършенства на правилата, свързани с етикетирането на храни, така че потребителите да имат на т...
Същността на прилагане на системата HACCP е превантивната дейност. HACCP системата се състои от два основни компонент...
На 27 март 2014 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение по безопасност на храните и контрол на критичните ...
На 27 февруари 2014 г. КОНСЕХО организира Курс за обучение на вътрешни одитори съгласно Спецификация НАССР и ISO 19011:2...
На 27 февруари 2014 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение по безопасност на храните и контрол на критичните точки,...
HACCP (Hazard Analysis ans Critical Control Point) Анализ на опасностите, контрол на критичните точки и ръко...
Най-важната причина, за ползването на консултантска фирма с цел сертификация, е помощта, която тя предоставя н...
Внедряване на управленски стандарти
КОНСЕХО ЕООД (CONSEJO) е консултантска фирма, сформирана от екип консултанти с над 15 годишен опит по системи за управление в областта на международните стандарти. Фокусът на фирмата е предоставяне на консултантски услуги при разработване и внедряване на системи за управление, покриващи изискванията на международните стандарти по качеството, околната среда, безопасни условия на труд, сигурност на информацията, добри производствени практики на базата на международните стандарти: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 22000, ISO 27001, IFS Food, HACCP и други.
Екипът на КОНСЕХО е участвал в реализирането на проекти във всички отрасли на икономиката. Реализираните проекти от екипа на КОНСЕХО са над 1000, в областите - производство и проектиране, строителство, търговия, информационни и комуникационни технологии, транспорт и спедиция, хотелиерство и ресторантьорство, специална продукция, енергетика, дизайн, хранително-вкусова промишленост, услуги и др. Във фирмата е изграден стриктен ред за контрол по спазването на договорените изисквания с клиентите, както сроковете на договорите, така и качеството на изпълнение на услугата. Изграденият стил на работа на фирмата се състои в разработване на истински системи за управление, съвместно с нашите клиенти, на базата на провеждане на множество обучения и оказване на пълно съдействие в процеса на внедряване. Чрез подхода си на работа КОНСЕХО осигурява и гарантира безпроблемно сертифициране на изградените системи в изключително кратки срокове.