ВНЕДРЯВАНЕ НА УПРАВЛЕНСКИ СТАНДАРТИ
Вашата оценка 4.50 от 2 гласа

Открити 20 резултати за "храни" в страници:
  За нас
хранително-вкусова промишленост, услуги и др.   Във фирмата е изграден стриктен ред за контрол по спазването на договорените изисквания с клиентите, както сроковете на договорите, така и качеството на изпълнение на услугата.    ...

  Кариери
храните (HACCP, IFS, FSSC 22000, ISO 22000). Отговорности: - Разработване и внедряване на Системи за управление, съгласно HACCP, ISO 22000, IFS Food, FSSC 22000; - Одитиране и поддържане на Системи за управление, съгласно HACCP, ISO 22000, IFS F...

  Подготовка за акредитация
храните, горивата и много други); в случаи на рекламации и/или несъответствия лабораторията/органа може да "върне лентата назад", т.е да проследи целия ход на процесите по обратен ред и да установи причината за възникването;   ...

  ISO 22000
храните в хранителната верига, когато дадена организация трябва да демонстрира своята способност да контролира хранителните опасности, за да гарантира, че всеки хранителен продукт е безопасен в момента на консумирането му от човека. ISO 22000...

  ISO/IEC 27018
хранителните органи, когато това се изисква по закон; осигуряват прозрачност относно техните практики по обработване на данни.   ...

  HACCP
храните е от изключителна важност за общественото здраве, която се осигурява с въвеждането на ефективни НАССР системи.  Какво е HACCP?  HACCP е съкращение на Hazard Analysis ans Critical Control Point, което в превод означава &qu...

  IFS Food
храните. Той се прилага за доставчици на всички етапи от обработката на храните след селскостопанското производство. IFS Food принадлежи към групата стандарти на IFS (International Featured Standards). Чек листът за оценка за съответствие е съобра...

  BRCGS
хранителната индустрията стандарти и включват: Food Safety (безопасност на храните); Consumer Products (потребителските стоки); Packaging and Packaging Materials (опаковане и материали за опаковки); Storage and Distribution&n...

  GMP
храни, козметични продукти, ветеринарни препарати, биотехнологии, компютърна техника и др.   GMP обхваща всички етапи от производствения процес: получаването на суровините и компонентите, системите за качество на доставчика, използването на ...

  FSSC 22000
храните на организации във веригата за доставка на храни. Изискванията на FSSC 22000 отразяват най-добрите практики в индустрията и са съставени от серия от компоненти, одитирани като едо цяло. Тези компоненти включват: Система за управление на...

  GLOBALG.A.P.
храни в областта на селското стопанство и аквакултурите. GLOBALG.A.P. (Добри селскостопански практики) е част от международно приетия набор от земеделски стандарти и е признат в повече от 100 страни. Той предлага насоки за устойчиви производствени п...

  PAS 223
хранителни продукти и напитки. Тази спецификация подпомага разработването и поддръжката на системи за управление в хранително-вкусовата промишленост в съответствие с БДС EN ISO 22000. PAS 223 определя практическите изисквания за проектиране на опаков...

  Закон за защита на лицата, подаващи сигнали
храните и фуражите, здравето на животните и хуманното отношение към тях; общественото здраве; защитата на потребителите; защитата на неприкосновеността на личния живот и личните данни; сигурността на мрежите и информационните системи; 2. нарушения...

  Киберсигурност, Сигурност на информацията
храни информацията си, организацията трябва да предприеме следните стъпки: дефинира политика по информационната сигурност; да идентифицира и оцени рисковете за сигурността; да определи и внедри подходящи контроли за сигурността на информаци...

  Безопасност на храните
храните се основава на следните международни стандарти, закони и наредби от българското законодателство: ISO 22000"Системи за управление на безопасността на хранителни продукти. Изисквания към всяка организация в хранителната верига; FSS...

  Какво е интегрирана система за управление?
храните (ISO 22000; НАССР; IFS Food); за управление на информационните услуги и сигурността на информацията (ISO 20000-1; ISO/IEC 27001). В повечето случаи като основа за изграждането на Интергрирана система за управление се използва стандарта...

  Онлайн обучение НАССР, Безопасност на храните - запознаване и прилагане на изискванията
храните" - запознаване и прилагане на изискванията   1. Дата на провеждане: 29.11.2023 2. Предназначение на курса  Предназначението на курса е да даде на участниците необходимата информация за внедряване и управление на НА...

  НАССР, Безопасност на храните - запознаване и прилагане на изискванията
храните за човешка консумация.   Желателно е участниците в курса предварително да са запознати с основните изисквания на Спецификация НАССР „Изисквания към НАССР на базата на система за безопасност на храните”.   4. Цел на ку...

  НАССР, Безопасност на храните - вътрешен одитор
храните, в съответствие с изискванията на ISO 19011:2018 "Указания за извършване на одит на системи за управление". Необходимо е участниците в курса да са запознати с основните изисквания за създаване и внедряване на НАССР си...

  Етикетиране на храни - нови законодателни изисквания
храни и представяне на хранителната информация като им осигури знания и умения за прилагането им в практиката. Регламент (ЕС) № 1169/2011 на Европейския парламент и на Съвета от 25 октомври 2011 година за предоставянето на информация за храни...

Открити 62 резултати за "храни" в новини:
  ​Курс "HACCP, безопасност на храните"
На 29 ноември 2023 г. КОНСЕХО ЕООД организира онлайн обучение за прилагане на изискванията на "Общи принципи за хиг...

  ​Одитите по IFS Food версия 8 стартират от октомври
Първите одити на IFS Food версия 8 стартират от 1 октомври 2023 г. Одити по версия 7 може да се провеждат до к...

  Нова версия на FSSC 22000
FSSC 22000 е международно призната схема за одит и сертифициране на безопасността на храните за организации във веригата...

  Измерванията в подкрепа на глобалната хранителна система
СВЕТОВЕН ДЕН НА МЕТРОЛОГИЯТА Световен ден на метрологията отбелязваме всяка година на 20 май, за да подчертаем з...

  Директива NIS2
На 16 януари 2023 г. влезе в сила Директивата относно мерките за високо общо ниво на киберсигурност в Европейския съюз (...

  Проект BG-RRP-3.006 Изграждане на нови ВЕИ за собствено потребление в комбинация с локални съоръжения за съхранение на енергия
Министерство на иновациите и растежа публикува за обществено обсъждане процедура BG‑RRP‑3.006 „Из...

  Тенденция за устойчивост в световния туризъм
Пътуването е прекрасна възможност за почивка, екстремни преживявания и нови  впечатления. Представяме ви три ISO ст...

  Обществено обсъждане на процедура за подбор на проект BG16RFOP002-6.002
Управляващият орган на Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" 2014-2020 обяви обществено обсъжд...

  Световен ден на храните
Световният ден на храните, който се отбелязва всяка година в глобален мащаб на 16 октомври, се чества по инициатива...

  Публикувана е седма версия на IFS Food
През октомври 2020 г. беше публикувана версия 7.0 на IFS Food "Стандарт за одит на качеств...

  Курс "НАССР, безопасност на храните"
На 27 август 2020 г. КОНСЕХО ЕООД организира онлайн обучение за прилагане на изискванията на Спецификация...

  Какво трябва да включва Планът за непрекъсваемост на бизнес процесите при пандемия съгласно ISO 22301?
Бизнесът не може да си позволи да игнорира рисковете от избухване на епидемия в работната среда поради конкурентни, прав...

  Изкуственият интелект вече си има стандарти за качество
Колко ни притеснява мисълта за съществуването на роботи убийци? На фона на цялата информация как изкуственият интелект е...

  Курс по НАССР, Вътрешен одитор
На 12 и 13 февруари 2020 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение на вътрешни одитори н...

  Пет важни въпроса, които компаниите за съхранение и дистрибуция на храни трябва да винаги да имат предвид
Предоставянето на складови и логистични услуги в хранително-вкусовата промишленост не е лесна задача. С навреме снабдени...

  Курс по НАССР, Вътрешен одитор
На 16 и 17 октомври 2019 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение на вътрешни одитори н...

  Курс "НАССР, безопасност на храните"
На 18 април 2019 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение за практическо прилагане на изискванията на Специф...

  Финансиране на сертификация по стандарта GLOBAL G.A.P.
Започна приемането на заявления за финансиране на сертификация по стандарта GLOBAL G.A.P. в Държавен фонд "Зем...

  Курс "НАССР, безопасност на храните"
На 20 февруари 2019 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение за практическо прилагане на изискванията на ...

  Как ISO стандартите допринасят на постигането на нулев глад в света?
"Zero Hunger" или нулев глад е една от амбициозните цели на Обединените нации за устойчиво развитие ...

  BRC Global Standard for Food Safety с ново издание
Издание 8 на международния стандарт за безопасност на хранителните продукти BRC беше публикувано на 8-ми септември 201...

  ISO 27018 Защита на личните данни в облачна среда
Редица големи международни корпорации като Майкрософт са сертифицирали своите облачни услуги по ISO/IEC 27018:2014. Този...

  Мощно ново оръжие в борбата срещу изменението на климата
Постоянно повишаващите се температури на Земята причиняват хаос и се налага незабавно да се предприемат действия. ...

  Излезе новата версия на ISO 22000
Насочен към всички организации в хранително-вкусовата и фуражната промишленост, независимо от размера или сектора, станд...

  IFS Food, нова версия 6.1
IFS Food е стандарт за одит на доставчици на хранителни продукти, на търговци на дребно и едро, както и на други п...

  IFS Food Version 6.1
Международният технически комитет на IFS реши да публикува модифицирана версия на IFS Food 6 през ноември 2017 г., коя...

  Курс "НАССР, безопасност на храните"
На 4 октомври 2017 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасн...

  Курс по НАССР, Вътрешен одитор
На 4 и 5 октомври 2017 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение на вътрешни одитори на системи за безопасност на...

  Курс "НАССР, безопасност на храните"
На 29 юни 2017 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасно...

  Курс по НАССР, Вътрешен одитор
  На 29 и 30 юни 2017 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение на вътрешни одитори на системи за...

  ISO 22000:2018 - очаквани промени
Основните предложени промени в стандарт ISO 22000 включват изменения в неговата структура, както и изясняване на ключови...

  Курс "НАССР, безопасност на храните" - запознаване и прилагане на изискванията
На 29 май 2017 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасностите и контрол...

  Курс "НАССР, Безопасност на храните" - запознаване и прилагане на изискванията
На 27 октомври 2016 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасностите и ко...

  Курс "НАССР, Безопасност на храните" - запознаване и прилагане на изискванията
На 23 юни 2016 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасностите и контрол...

  22 април - Ден на Земята
Днес, 22 април, отбелязваме Деня на Земята. Всяка година на тази дата повече от един милиард души по целия свят отбеляз...

  Курс "НАССР, Безопасност на храните" - запознаване и интерпретация
На 24 март 2016 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасностите и контро...

  Обучение НАССР
На 26 ноември 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на Спецификация НАССР - Система за анализ на опас...

  Курс по НАССР, Вътрешен одитор
На 26 и 27 ноември 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение на вътрешни одитори на системи за безопасност на хра...

  Курс НАССР
На 30 октомври 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение за практическо прилагане на изискванията на Спецификация ...

  Курс НАССР, безопасност на храните
На 30 октомври 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира Обучение "НАССР, безопасност на храните - запознаване и интерпре...

  IFS Conference България, 12 май 2015 г.
КОНСЕХО взе участие в IFS Conference България – Конференция за безопасност на храните, която се проведе на 12.05...

  Курс Етикетиране на храни
  На 24 април 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение на тема: "Етикетиране на храни – прилагане на ...

  Произходът на месото - задължителен на етикета!
Данните за произхода на на пилешкото, свинското, овчето и козето месо от днес стават задължителни за посочване на етикет...

  Курс Етикетиране на храни
На 27 март 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира Обучение "Етикетиране на храни – прилагане на новите законодателни...

  Проверките за новите етикети на храните започват след 3 месеца
От Областна дирекция по безопасност на храните Кюстендил обявиха, че все още не правят проверки за наличието на информац...

  Курс Етикетиране на храни
На 13 февруари 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира Обучение по Етикетиране на храни – прилагане на новите законодателн...

  Курс по НАССР, безопасност на храните
На 29 януари 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира Обучение "НАССР, безопасност на храните - запознаване и интерпретация&...

  Курс за вътрешни одитори по НАССР
На 26 и 27 ноември 2014 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение на вътрешни одитори на системи за безопасност на хра...

  Световен ден на храните
Днес отбелязваме Световния ден на храните. На тази дата през 1945г. е създадена Организацията по храните и селското стоп...

  Курс по НАССР, безопасност на храните и контрол на критичните точки
На 16 октомври 2014 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение по безопасност на храните и контрол на критичните точки,...

  ASIS PSC.1-2012 Система за управление на качеството на частни охранителни фирми
ASIS International публикува нова серия стандарти, насочени към частните доставчици на услуги за сигурност, които имат з...

  Курс по НАССР, безопасност на храните и контрол на критичните контролни точки
На 12 юни 2014 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение по безопасност на храните и контрол на критичните контролни т...

  Курс за вътрешни одитори - НАССР
На 13 юни 2014 г. КОНСЕХО организира Курс за обучение на вътрешни одитори съгласно Спецификация НАССР и ISO 19011:2011. ...

  Ден на отворените врати в БАБХ
Днес се провежда Ден на отворените врати в Областните дирекции по безопасност на храните в цялата страна. За да се за...

  Промяна в етикетирането на храните
Европейският съюз (ЕС) усъвършенства на правилата, свързани с етикетирането на храни, така че потребителите да имат на т...

  Успехът на НАССР
Същността на прилагане на системата HACCP е превантивната дейност. HACCP системата се състои от два основни компонент...

  Курс по НАССР, Безопасност на храните и контрол на критичните точки
На 27 март 2014 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение по безопасност на храните и контрол на критичните ...

  Курс за вътрешни одитори - НАССР
На 27 февруари 2014 г. КОНСЕХО организира Курс за обучение на вътрешни одитори съгласно Спецификация НАССР и ISO 19011:2...

  Курс по НАССР, Безопасност на храните и контрол на критичните точки
На 27 февруари 2014 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение по безопасност на храните и контрол на критичните точки,...

  HACCP - Система за самоконтрол
HACCP (Hazard Analysis ans Critical Control Point)  Анализ на опасностите, контрол на критичните точки и ръко...

  Интегрирани системи за управление (ИСУ)
Под интегрирана система за управление (ИСУ) трябва да се разбира обща система за управление, отговаряща на изискванията ...

  ПРОМЕНИ в IFS Food версия 6
Бихме искали да ви информираме за промени в стандарта за храни IFS Food. Тези актуализации се прилагат от 1 април 2013 г...

Новини
27
02.24
ISO и климатичните промени
Изменение 1: Действия, свързани с изменението на климата В края на миналата с...
05
02.24
ISO/IEC 27001:2023 на български език
Българският институт по стандартизация публикува БДС EN ISO/IEC 27001:2023 "...
Полезно
18
10.23
​EMAS – Схема за управление по околна среда и одит
Европейската Схема за управление по околна среда и одит (Eco-management and Audi...
10
08.23
Стандарти за защита на автомобилната сигурност
През последните няколко години автомобилната индустрия претърпя бързи промен...

Внедряване на управленски стандарти

КОНСЕХО ЕООД (CONSEJO) е консултантска фирма, сформирана от екип консултанти с над 15 годишен опит по системи за управление в областта на международните стандарти. Фокусът на фирмата е предоставяне на консултантски услуги при разработване и внедряване на системи за управление, покриващи изискванията на международните стандарти по качеството, околната среда, безопасни условия на труд, сигурност на информацията, добри производствени практики на базата на международните стандарти: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 22000, ISO 27001, IFS Food, HACCP и други.

Екипът на КОНСЕХО е участвал в реализирането на проекти във всички отрасли на икономиката. Реализираните проекти от екипа на КОНСЕХО са над 1000, в областите - производство и проектиране, строителство, търговия, информационни и комуникационни технологии, транспорт и спедиция, хотелиерство и ресторантьорство, специална продукция, енергетика, дизайн, хранително-вкусова промишленост, услуги и др. Във фирмата е изграден стриктен ред за контрол по спазването на договорените изисквания с клиентите, както сроковете на договорите, така и качеството на изпълнение на услугата. Изграденият стил на работа на фирмата се състои в разработване на истински системи за управление, съвместно с нашите клиенти, на базата на провеждане на множество обучения и оказване на пълно съдействие в процеса на внедряване. Чрез подхода си на работа КОНСЕХО осигурява и гарантира безпроблемно сертифициране на изградените системи в изключително кратки срокове.

Виж повече
Партньори