управление на безопасността на хранителните продукти; - познания и опит в ползването на Спецификация HACCP и стандартите ISO 22000 и IFS Food. - опит в създаването на HACCP планове и Техническа документация за хранителните продукти; - завършено ви...
управление на безопасността на храните в хранителната верига, когато дадена организация трябва да демонстрира своята способност да контролира хранителните опасности, за да гарантира, че всеки хранителен продукт е безопасен в момента на консумирането ...
управление на безопасността на храните предоставя доказателства за ангажираност и в случай на инцидент с безопасността на храните, проследимост и предприемане на коригиращи действия. осигурява средствата за ефективно наблюдение и измерване ...
управление на безопасността на храните на организации във веригата за доставка на храни. Изискванията на FSSC 22000 отразяват най-добрите практики в индустрията и са съставени от серия от компоненти, одитирани като едо цяло. Тези компоненти включват:...
управление на безопасността на храните... PAS 223 е спецификация с публично достояние предоставяща насоки за разработването на пререквизитни програми и изискванията за производителите, занимаващи се с пакетиране на хранителни продукти и напитки. Тази спецификация подпомага разработ...
управление на безопасността на хранителни продукти. Изисквания към всяка организация в хранителната верига; FSSC 22000 Схема за сертифициране на системи за безопасност на храните; HACCP Анализ на опасностите, контрол на критичните точк...
управление на безопасността на храните (ISO 22000; НАССР; IFS Food); за управление на информационните услуги и сигурността на информацията (ISO 20000-1; ISO/IEC 27001). В повечето случаи като основа за изграждането на Интергрирана система за у...
управление на безопасността на хранителните продукти. Обхват и приложение. Основни понятия; Предварителни стъпки при разработване на НАССР план; Програми предпоставки за разработване на НАССР план; НАССР принципи; Идентифициране на всички пот...
управление на безопасността на хранителните продукти. Обхват и приложение. Основни понятия; • Предварителни стъпки при разработване на НАССР план; • Програми предпоставки за разработване на НАССР план; • НАССП принципи; • Иден...
управление на безопасността на храните (СУБХ) в рамките на организациите, за осигуряване на ефикасно функциониране на НАССР системата като се усвоят знания за: • изискванията към документите от системата за управление безопасността на храните...
FSSC 22000 е международно призната схема за одит и сертифициране на безопасността на храните за организации във веригата...
Световният ден на храните, който се отбелязва всяка година в глобален мащаб на 16 октомври, се чества по инициатива...
Предоставянето на складови и логистични услуги в хранително-вкусовата промишленост не е лесна задача. С навреме снабдени...
"Zero Hunger" или нулев глад е една от амбициозните цели на Обединените нации за устойчиво развитие ...
Насочен към всички организации в хранително-вкусовата и фуражната промишленост, независимо от размера или сектора, станд...
Основните предложени промени в стандарт ISO 22000 включват изменения в неговата структура, както и изясняване на ключови...
На 30 октомври 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира Обучение "НАССР, безопасност на храните - запознаване и интерпре...
На 29 януари 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира Обучение "НАССР, безопасност на храните - запознаване и интерпретация&...
Под интегрирана система за управление (ИСУ) трябва да се разбира обща система за управление, отговаряща на изискванията ...
Внедряване на управленски стандарти
КОНСЕХО ЕООД (CONSEJO) е консултантска фирма, сформирана от екип консултанти с над 15 годишен опит по системи за управление в областта на международните стандарти. Фокусът на фирмата е предоставяне на консултантски услуги при разработване и внедряване на системи за управление, покриващи изискванията на международните стандарти по качеството, околната среда, безопасни условия на труд, сигурност на информацията, добри производствени практики на базата на международните стандарти: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 22000, ISO 27001, IFS Food, HACCP и други.
Екипът на КОНСЕХО е участвал в реализирането на проекти във всички отрасли на икономиката. Реализираните проекти от екипа на КОНСЕХО са над 1000, в областите - производство и проектиране, строителство, търговия, информационни и комуникационни технологии, транспорт и спедиция, хотелиерство и ресторантьорство, специална продукция, енергетика, дизайн, хранително-вкусова промишленост, услуги и др. Във фирмата е изграден стриктен ред за контрол по спазването на договорените изисквания с клиентите, както сроковете на договорите, така и качеството на изпълнение на услугата. Изграденият стил на работа на фирмата се състои в разработване на истински системи за управление, съвместно с нашите клиенти, на базата на провеждане на множество обучения и оказване на пълно съдействие в процеса на внедряване. Чрез подхода си на работа КОНСЕХО осигурява и гарантира безпроблемно сертифициране на изградените системи в изключително кратки срокове.