Открити 3 резултати за "системи за управление на безопасността на храните" в новини:

18 Октомври 2019

Пет важни въпроса, които компаниите за съхранение и дистрибуция на храни трябва да винаги да имат предвид

Предоставянето на складови и логистични услуги в хранително-вкусовата промишленост не е лесна задача. С навреме снабдени...

20 Ноември 2018

Как ISO стандартите допринасят на постигането на нулев глад в света?

"Zero Hunger" или нулев глад е една от амбициозните цели на Обединените нации за устойчиво развитие ...

11 Юли 2018

Излезе новата версия на ISO 22000

Насочен към всички организации в хранително-вкусовата и фуражната промишленост, независимо от размера или сектора, станд...

Открити 9 резултати за "системи за управление на безопасността на храните" в страници:

Стандарти / ISO 22000
системи за управление на безопасността на храните... Област на приложение: Международният стандарт ISO 22000 дефинира изискванията към системата за управление на безопасността на храните в хранителната верига, когато дадена организация трябва да демонстрира своята способност да контролира храни...

Стандарти / HACCP
системи за управление на безопасността на храните... Безопасността на храните е от изключителна важност за общественото здраве, която се осигурява с въвеждането на ефективни НАССР системи.  Какво е HACCP?  • HACCP е съкращение на Hazard Analysis ans Critical Control Point, коет...

Стандарти / IFS Food
системи за управление на безопасността на храните...   Област на приложение: Международният стандарт IFS Food е разработен с цел да осигури база за одитиране на производителите, които произвеждат под т. нар. „частни” търговски марки (Private labels). Това са търговски марк...

Стандарти / FSSC 22000
системи за управление на безопасността на храните...   FSSC 22000 е международен стандарт, разработен за сертифициране на Системи за управление безопасността на храните (СУБХ) за производители на хранителни продукти. Той комбинира изискванията на ISO 22000 (изисквания за СУБХ) и PAS 220 (...

Стандарти / PAS 223
системи за управление на безопасността на храните... PAS 223 е спецификация с публично достояние предоставяща насоки за разработването на пререквизитни програми и изискванията за производителите, занимаващи се с пакетиране на хранителни продукти и напитки. Тази спецификация подпомага разработването...

Системи за управление / Системи за безопасност на храните
системи за управление на безопасността на храните...   Разработването и внедряването на НАССР система се основава на следните международни стандарти, закони и наредби от българското законодателство: ISO 22000 "Системи за управление на безопасността на хранителни продукти. Изисквания ...

Обучения / Онлайн обучение "НАССР, Безопасност на храните" - запознаване и прилагане на изискванията
системи за управление на безопасността на храните...   ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ НACCP, Безопасност на храните" - запознаване и прилагане на изискванията   1. Дата на провеждане:   26.08.2020 г. 2. Предназначение на курса  Предназначението на курса е да даде на участни...

Обучения / "НАССР, Безопасност на храните" - запознаване и прилагане на изискванията
системи за управление на безопасността на храните...     Внимание! Обявеното обучение няма да се проведе поради въведеното извънредно положение в България заради разрастващата се пандемия от COVID-19.   1. Дата на провеждане:   08.04.2020 г. 2. Място на провеждане: гр. ...

Обучения / "НАССР, Безопасност на храните" - вътрешен одитор
системи за управление на безопасността на храните... Внимание! Обявеното обучение няма да се проведе поради въведеното извънредно положение в България заради разрастващата се пандемия от COVID-19.   1. Дата на провеждане:   8 и 9 април 2020 2. Място на провеждане: гр. София, бу...

Новини

27 Октомври 2020
TISAX (Trusted Information Security Assessment Exchange) е механизъм за оценка...
23 Юли 2020
На 27 август 2020 г. КОНСЕХО ЕООД организира онлайн обучение за п...

Полезно

11 Октомври 2020
Схемата за околна среда и одит (EMAS – Eco-management and Audit Scheme) е ...
02 Април 2020
Бизнесът не може да си позволи да игнорира рисковете от избухване на епидемия в ...