Открити 2 резултати за "опаковки за храни" в страници:

Стандарти / HACCP
опаковки за хранителни продукти, препарати за почистване и дезинфекция за хранителни обекти, храни за животни и препарати за растителна защита.   Принципи на системата НАССР HACCP се базира на седем основни принципа: 1. Анализ на опа...

Стандарти / PAS 223
опаковки за храни. С правилните мерки за безопасност на производствената площадка, организациите могат да намалят и премахнат рисковете за безопасността на храните, като хранително отравяне и замърсяване.  PAS 223 обхваща широк спектър от теми ...

Новини

04 Март 2020
На 25 март 2020 г. КОНСЕХО ЕООД ще проведе обучение "ISО 9001:2015". ...
18 Февруари 2020
В края на месец януари, 2020 г. беше актуализиран международният стандарт за нас...

Полезно

02 Април 2020
Бизнесът не може да си позволи да игнорира рисковете от избухване на епидемия в ...
04 Март 2020
Колко ни притеснява мисълта за съществуването на роботи убийци? На фона на цял...