ВНЕДРЯВАНЕ НА УПРАВЛЕНСКИ СТАНДАРТИ
Вашата оценка 4.50 от 2 гласа

Открити 44 резултати за "безопасност" в страници:
  За нас
безопасност... КОНСЕХО ЕООД (CONSEJO) е консултантска фирма, сформирана от екип консултанти с над 15 годишен опит по системи за управление в областта на международните стандарти. Фокусът на фирмата е предоставяне на консултантски услуги при разработване и внедряван...

  Кариери
безопасност на храните (HACCP, IFS, FSSC 22000, ISO 22000). Отговорности: - Разработване и внедряване на Системи за управление, съгласно HACCP, ISO 22000, IFS Food, FSSC 22000; - Одитиране и поддържане на Системи за управление, съгласно HACCP, I...

  Подготовка за акредитация
безопасността на храните, горивата и много други); в случаи на рекламации и/или несъответствия лабораторията/органа може да "върне лентата назад", т.е да проследи целия ход на процесите по обратен ред и да установи причината за възникване...

  ISO 13009
безопасност на плажа, информация и комуникация, почистване и извозване на отпадъци.  ISO 13009 е първият специфичен стандарт, разработен специално за плажове. Преди публикуването му почти не са съществували насоки, които да помогнат на операт...

  ISO 15189
безопасността на персонала и спазване на медицинската етика и морал в лабораторна работа.   Въвеждането и поддържането на система за управление съгласно БДС EN ISO 15189 от медицинските лаборатории и последващото й оценяване за съответствиет...

  ISO 17020
безопасността, възможността за използване и сигурността на обекта на контрол.   Как да получим акредитация по EN ISO/IEC 17020?    ...

  ISO 17021
безопасността на движението по пътищата.   Част 1 от ISO/IEC 17021 дава общи изисквания за такива органи, които извършват одит и сертифициране в областта на качеството, околната среда и други видове системи за управление. Такива ...

  ISO 17025
безопасността, околната среда;   Лабораториите, които имат предоставена акредитация по второто издание на стандарта от 2005 година ще трябва да направят преход на своите системи за управление към изискванията на БДС EN ISO/IEC&n...

  ISO 18788
безопасността и сигурността на клиента, за да се гарантира спазването на човешките права, националните и международните закони, както и основните свободи. Ползи – частните дейности за сигурност (Private Security Operations) изпълняват важна ...

  ISO 22000
безопасността на храните в хранителната верига, когато дадена организация трябва да демонстрира своята способност да контролира хранителните опасности, за да гарантира, че всеки хранителен продукт е безопасен в момента на консумирането му от човека. ...

  ISO 22716
безопасност на персонала, работещ в предприятието и опазване на околната среда. Регламентът не е приложим за дейностите, свързани с научни изследвания и разработки, както и с дистрибуцията на готовите козметични продукти.    Как д...

  ISO 28000
безопасност... Много организации изпитват нарастваща несигурност и нестабилност в сигурността на бизнес процесите, включително и на доставките. В резултат на това те се изправят пред проблеми, засягащи постигането на цели на дейността си. Систематичен подход за т...

  ISO 39001
безопасност в движението по пътищата" за преодоляване на всеобщата криза в безопасността на движението. ISO 39001 определя изискванията към система за управление на безопасността на пътното движение (Road traffic safety – RTS) с цел да се ...

  ISO 45001
безопасността при работа като дава насоки за неговото прилагане и по този начин дава възможност на дадена организация да подобри резултатите си при предотвратяване на наранявания и заболявания, причинени от условията на работната среда. ISO 4...

  OHSAS 18001
безопасността е ISO 45001:2018. Какво представлява BS OHSAS 18001? BS OHSAS 18001 е стандарт, който определя изискванията за Система за управление на здравето и безопасността при работа, за да се даде възможност на всяка организация да управ...

  HACCP
безопасността на храните, които са включени в законодателствата на страните членки на ЕС. Като общ документ е разработена директива 93/43/EEG на Съвета на Европа, която е базирана на  указанията на Codex Alimentarius.  Успешното приложени...

  IFS Food
безопасността и качеството на храните. Той се прилага за доставчици на всички етапи от обработката на храните след селскостопанското производство. IFS Food принадлежи към групата стандарти на IFS (International Featured Standards). Чек листът за о...

  BRCGS
безопасност на храните); Consumer Products (потребителските стоки); Packaging and Packaging Materials (опаковане и материали за опаковки); Storage and Distribution (за съхранение и дистрибуция); Agents and Brokers (агенти и бро...

  GDP
безопасност при дистрибуцията с лекарствени продукти за хуманна употреба.   ...

  GMP
безопасност на продукцията, която предлага на клиентите.   ...

  FSSC 22000
безопасността на храните на организации във веригата за доставка на храни. Изискванията на FSSC 22000 отразяват най-добрите практики в индустрията и са съставени от серия от компоненти, одитирани като едо цяло. Тези компоненти включват: Система...

  GLOBALG.A.P.
безопасност при работа. Сертифицирането помага на производителите да отговорят на търсенето на висококачествена, устойчива храна и позволява на търговците на дребно и потребителите да бъдат уверени в качеството на селскостопанската продукция.  ...

  PAS 223
безопасност на производствената площадка, организациите могат да намалят и премахнат рисковете за безопасността на храните, като хранително отравяне и замърсяване.  PAS 223 обхваща широк спектър от теми за развиване и поддържане на пререквизи...

  ОИО
безопасност и  - Сертификат ОИО – опростени митнически процедури/ сигурност и безопасност.   Сертификат се предоставя само на икономически оператори, които отговарят на нормативно установени изисквания и изпълняват следните...

  SA8000
безопасност: Осигуряване на здраве и безопасност при работа, предприемане на мерки за предотвратяване на наранявания; извършване на редовни обучения за здравето и безопасността на работниците; внедряване на система за откриване на заплахи за здравето...

  ISO/SAE 21434
безопасност... ISO/SAE 21434 Road vehicles — Cybersecurity engineering (Пътни превозни средства – Инженеринг на киберсигурността) определя инженерните изисквания за управление на риска за киберсигурността по отношение на концепцията, разработването на п...

  IRIS
безопасността и надеждността, както и процесите на управление на бизнеса в индустрията; Стандартът IRIS е собственост и се управлява от UNIFE, за да се гарантира неговата независимост; IRIS се основава на структурата на ISO 9001 и добавя спе...

  ISM Code
безопасността, която трябва да гарантира безопасната експлоатация на корабите и предотвратяване на замърсяването;  Приложението му трябва да насърчава и поддържа развитието на културата за безопасност при мореплаване;  ...

  SOC 2
безопасност. SOC 2 докладът може да бъде и ключът към разширяване на продажбите и преминаването към по-голям пазар. Той: дава сигнал към клиентите за ниво на сложност във вашата организация; демонстрира вашия ангажимент към сигурността; ...

  TISAX
безопасност... Какво е TISAX? TISAX (Trusted Information Security Assessment Exchange) е механизъм за оценка и обмен на информация относно нивото на информационната сигурност на предприятията в автомобилната верига за доставки, който позволява разпознаване и спо...

  Закон за защита на лицата, подаващи сигнали
безопасността и съответствието на продуктите; безопасността на транспорта; опазването на околната среда; радиационната защита и ядрената безопасност; безопасността на храните и фуражите, здравето на животните и хуманното отношение към тях; обществено...

  SMETA
безопасността, околната среда и бизнес етиката по цялата верига за доставки. Със социалния одит компаниите демонстрират своя ангажимент към човешките права и здравето и безопасността на работниците. SMETA се използва двупосочно: от купувачите за оцен...

  ISO 26000
безопасност... Международният стандарт ISO 26000 дава указания за всички видове организации, независимо от техния размер или местоположение, за: понятия, термини и определения, свързани със социалната отговорност; историята, тенденциите и характер...

  Околна среда
безопасност за химически вещества и смеси; Доказателства за поддръжка и проверка на климатични инсталации (досие); Доказателства за за изпълнение на противопожарните изисквания, съгласно Наредба №8121з-647 от 01.10.2014 г. за правилата и нормите ...

  Здраве и безопасност при работа
безопасността при работа? Част от цялостната система за управление на дадена организация, която разработва и внедрява своята политика по здравето и безопасността при работа и управлява рисковете за здравето и безопасността при работа, свързани с н...

  Безопасност на храните
безопасност на храните се основава на следните международни стандарти, закони и наредби от българското законодателство: ISO 22000"Системи за управление на безопасността на хранителни продукти. Изисквания към всяка организация в хранителнат...

  Социалната отговорност
безопасност... Намерението на SA8000 е да предостави един стадарт на базата на международните норми за човешки права и националното трудово законодателство, който да защитава и насърчава всички работещи за организацията, както и за нейните доставчици и подизпълните...

  Какво е система за управление?
безопасност / сигурност на предлагания продукт/услуга, независимо от количеството и срока за изпълнение, както и съответствие с приложимите нормативни изисквания. Системата за управление стимулира непрекъснатото повишаване на удовлетворението на клие...

  Какво е интегрирана система за управление?
безопасността при работа (ISO 45001); ИСУ за управление на безопасността на храните (ISO 22000; НАССР; IFS Food); за управление на информационните услуги и сигурността на информацията (ISO 20000-1; ISO/IEC 27001). В повечето случаи като осно...

  Онлайн обучение НАССР, Безопасност на храните - запознаване и прилагане на изискванията
безопасност на храните за човешка консумация.   Желателно е участниците в курса предварително да са запознати с основните изисквания на Спецификация НАССР „Изисквания към НАССР на базата на система за безопасност на храните”.  ...

  ISO 45001:2018 Системи за управление на здравето и безопасността при работа - запознаване и интерпретация
безопасността".   4. Цел на курса Целта на курса на обучението е да се подготвят квалифицирани кадри за за въвеждане и поддържане на Системи за управление на здравето и безопасността при работа (СУЗБР), в рамките на организациите з...

  ISO 45001:2018 Системи за управление на здравето и безопасността при работа - вътрешен одитор
безопасността".   4. Цел на курса Целта на курса на обучението е да се подготвят квалифицирани кадри за провеждане на вътрешни одити на Системи за управление на здравето и безопасността при работа (СУЗБР), в рамките на организациит...

  НАССР, Безопасност на храните - запознаване и прилагане на изискванията
безопасност на храните за човешка консумация.   Желателно е участниците в курса предварително да са запознати с основните изисквания на Спецификация НАССР „Изисквания към НАССР на базата на система за безопасност на храните”.  ...

  НАССР, Безопасност на храните - вътрешен одитор
безопасност на храните, в съответствие с изискванията на ISO 19011:2018 "Указания за извършване на одит на системи за управление". Необходимо е участниците в курса да са запознати с основните изисквания за създаване и внедряване н...

Открити 80 резултати за "безопасност" в новини:
  ​Курс "HACCP, безопасност на храните"
На 29 ноември 2023 г. КОНСЕХО ЕООД организира онлайн обучение за прилагане на изискванията на "Общи принципи за хиг...

  ISO 7101:2023 – първият стандарт за управление на качеството в здравеопазването
На 03.10.2023 г. ISO публикува ISO 7101:2023 "Управление на здравните организации – Системи за управление на ...

  ​Одитите по IFS Food версия 8 стартират от октомври
Първите одити на IFS Food версия 8 стартират от 1 октомври 2023 г. Одити по версия 7 може да се провеждат до к...

  Стандарти за защита на автомобилната сигурност
През последните няколко години автомобилната индустрия претърпя бързи промени с навлизането на нови технологии. Все ...

  Нова версия на FSSC 22000
FSSC 22000 е международно призната схема за одит и сертифициране на безопасността на храните за организации във веригата...

  Етични одити на SEDEX - SMETA
SMETA (SEDEX Members Ethical Trade Audit) е широко признат одит за оценка на социалните и етични резултати на доставчици...

  Измерванията в подкрепа на глобалната хранителна система
СВЕТОВЕН ДЕН НА МЕТРОЛОГИЯТА Световен ден на метрологията отбелязваме всяка година на 20 май, за да подчертаем з...

  GDP при търговията с лекарствени продукти за хуманна употреба
Добрата дистрибуторска практика (GDP) е система за качество за складове и дистрибуторски центрове, които обработват ле...

  ISO/SAE 21434:2021 Инженеринг на киберсигурността в автомобилите
ISO/SAE 21434:2021 е международен стандарт, който разглежда киберсигурността в инженеринга на електрически и е...

  Стандартизация на Изкуствения интелект
Изкуственият интелект (ИИ) измина дълъг път през последните години и неговото развитие и приложение станаха решаващи за ...

  ESG: екологично, социално и отговорно управление
Съветът на ЕС постигна съгласие относно позицията си („общ подход“) по предложението на Европейската комисия...

  Киберсигурност зад волана
Светът става все по-свързан с технологиите и заплахата информацията ни да попадне на нежелано място нараства постоянно. ...

  Киберсигурност при превозните средства с ISO 21434
Днес киберсигурността засяга ежедневно всеки човек – в работата, в личния живот. Дори превозните средства зависят ...

  Световен ден на храните
Световният ден на храните, който се отбелязва всяка година в глобален мащаб на 16 октомври, се чества по инициатива...

  ISO/PAS 45005:2020 - Общи насоки за безопасна работа по време на пандемията от COVID-19
Пандемията от COVID-19 обърна наопаки представите ни за работна среда и работодателите са изправени пред невиждани...

  Наближава крайната дата за преход от BS OHSAS 18001:2007 към ISO 45001:2018
На 12.03.2018 г. Международната организация по стандартизация (ISO) публикува новия стандарт ISO 45001:2018 "С...

  Удължиха преходния период за миграция към ISO 45001 с 6 месеца
На 12.03.2018 г. Международната организация по стандартизация (ISO) публикува новия стандарт ISO 45001:2018 &q...

  Публикувана е седма версия на IFS Food
През октомври 2020 г. беше публикувана версия 7.0 на IFS Food "Стандарт за одит на качеств...

  TISAX – механизъм за оценка на сигурността и надеждността на информацията в автомобилната индустрия
TISAX (Trusted Information Security Assessment Exchange) е механизъм за оценка и обмен на информация относно нивото на...

  Курс "НАССР, безопасност на храните"
На 27 август 2020 г. КОНСЕХО ЕООД организира онлайн обучение за прилагане на изискванията на Спецификация...

  Какво трябва да включва Планът за непрекъсваемост на бизнес процесите при пандемия съгласно ISO 22301?
Бизнесът не може да си позволи да игнорира рисковете от избухване на епидемия в работната среда поради конкурентни, прав...

  Ръководството за одитори на информационни системи за управление на сигурността е обновено
В края на месец януари, 2020 г. беше актуализиран международният стандарт за насоки за одит на ISMS. Запазването на чувс...

  Курс по НАССР, Вътрешен одитор
На 12 и 13 февруари 2020 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение на вътрешни одитори н...

  Пет важни въпроса, които компаниите за съхранение и дистрибуция на храни трябва да винаги да имат предвид
Предоставянето на складови и логистични услуги в хранително-вкусовата промишленост не е лесна задача. С навреме снабдени...

  Курс по НАССР, Вътрешен одитор
На 16 и 17 октомври 2019 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение на вътрешни одитори н...

  Ден на безопасността на движението по пътищата в България
С решение на Правителството 29 юни е обявен за Ден на безопасността на движението по пътищата. Цялата 2019&nbs...

  БДС ISO 39001:2014 Системи за управление на безопасността на движението по пътищата
Нараняванията по пътищата са една от водещите причини за смърт в световен мащаб, причинявайки над 1,25 милиона...

  Курс "НАССР, безопасност на храните"
На 18 април 2019 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение за практическо прилагане на изискванията на Специф...

  Финансиране на сертификация по стандарта GLOBAL G.A.P.
Започна приемането на заявления за финансиране на сертификация по стандарта GLOBAL G.A.P. в Държавен фонд "Зем...

  Курс "НАССР, безопасност на храните"
На 20 февруари 2019 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение за практическо прилагане на изискванията на ...

  Как ISO стандартите допринасят на постигането на нулев глад в света?
"Zero Hunger" или нулев глад е една от амбициозните цели на Обединените нации за устойчиво развитие ...

  BRC Global Standard for Food Safety с ново издание
Издание 8 на международния стандарт за безопасност на хранителните продукти BRC беше публикувано на 8-ми септември 201...

  Стартират процедурите по отдаване на концесия на морски плажове през 2019 година
Независимо дали става дума за ситния златист пясък или за шума на морето, плажовете имат невероятна способност да привли...

  Излезе новата версия на ISO 22000
Насочен към всички организации в хранително-вкусовата и фуражната промишленост, независимо от размера или сектора, станд...

  ​БИС публикува БДС ISO 45001:2018
Международният стандарт БДС ISO 45001:2018 "Системи за управление на здравето и безопасност...

  Публикувана е нова версия на ISO 31000, която опростява управлението на риска
Посегателство върху марка и репутация на организация, кибер-престъпност, политически рискове и тероризъм са само някои о...

  Публикуван e новият ISO 45001 "Управление на системи за здравето и безопасността при работа"
ISO 45001, новият стандарт за здравословни и безопасни условия на труд вече е публикуван на www.isо.оrg. Този стандарт с...

  IFS Food, нова версия 6.1
IFS Food е стандарт за одит на доставчици на хранителни продукти, на търговци на дребно и едро, както и на други п...

  Курс "НАССР, безопасност на храните"
На 4 октомври 2017 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасн...

  Курс по НАССР, Вътрешен одитор
На 4 и 5 октомври 2017 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение на вътрешни одитори на системи за безопасност на...

  Курс "НАССР, безопасност на храните"
На 29 юни 2017 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасно...

  Курс по НАССР, Вътрешен одитор
  На 29 и 30 юни 2017 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение на вътрешни одитори на системи за...

  ISO 22000:2018 - очаквани промени
Основните предложени промени в стандарт ISO 22000 включват изменения в неговата структура, както и изясняване на ключови...

  Курс "НАССР, безопасност на храните" - запознаване и прилагане на изискванията
На 29 май 2017 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасностите и контрол...

  Курс "НАССР, Безопасност на храните" - запознаване и прилагане на изискванията
На 27 октомври 2016 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасностите и ко...

  Курс "НАССР, Безопасност на храните" - запознаване и прилагане на изискванията
На 23 юни 2016 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасностите и контрол...

  EU-OSHA стартира кампанията "Здравословни работни места за всички възрасти"
На 15 април 2016 г. в Брюксел Европейската агенция за безопасност и здраве при работа (EU-OSHA), съвместно с Европ...

  Курс "НАССР, Безопасност на храните" - запознаване и интерпретация
На 24 март 2016 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасностите и контро...

  ISO/DIS 45001 „Системи за управление на здравето и безопасността при работа” достигна етап „обществено допитване”
ISO/DIS 45001 „Системи за управление на здравето и безопасността при работа” достигна етап „обществено...

  Обучение НАССР
На 26 ноември 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на Спецификация НАССР - Система за анализ на опас...

  Курс по НАССР, Вътрешен одитор
На 26 и 27 ноември 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение на вътрешни одитори на системи за безопасност на хра...

  Курс НАССР
На 30 октомври 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение за практическо прилагане на изискванията на Спецификация ...

  Курс НАССР, безопасност на храните
На 30 октомври 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира Обучение "НАССР, безопасност на храните - запознаване и интерпре...

  ISO 13485 Медицински изделия. Системи за управление на качеството. Изисквания за целите на нормативните актове
Международният стандарт ISO 13485 е специално разработен за производството на медицински изделия и свързаните с тях ...

  IFS Conference България, 12 май 2015 г.
КОНСЕХО взе участие в IFS Conference България – Конференция за безопасност на храните, която се проведе на 12.05...

  Курс Етикетиране на храни
  На 24 април 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение на тема: "Етикетиране на храни – прилагане на ...

  Произходът на месото - задължителен на етикета!
Данните за произхода на на пилешкото, свинското, овчето и козето месо от днес стават задължителни за посочване на етикет...

  Курс Етикетиране на храни
На 27 март 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира Обучение "Етикетиране на храни – прилагане на новите законодателни...

  ISO/IEC 27040:2015 Информационни технологии – Техники за сигурност – Сигурност на съхранение
ISO/IEC 27040:2015 осигурява подробни технически указания за това как организациите могат да определят подходящо ниво ...

  Проверките за новите етикети на храните започват след 3 месеца
От Областна дирекция по безопасност на храните Кюстендил обявиха, че все още не правят проверки за наличието на информац...

  ISO 37500:2014 Guidance on outsourcing - Указания за аутсорсинг
ISO 37500:2014 покрива основните етапи, процеси и управленски аспекти на аутсорсинга, независимо от размера и секторите ...

  Курс Етикетиране на храни
На 13 февруари 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира Обучение по Етикетиране на храни – прилагане на новите законодателн...

  Курс по НАССР, безопасност на храните
На 29 януари 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира Обучение "НАССР, безопасност на храните - запознаване и интерпретация&...

  Курс за вътрешни одитори по НАССР
На 26 и 27 ноември 2014 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение на вътрешни одитори на системи за безопасност на хра...

  Курс по НАССР, безопасност на храните и контрол на критичните точки
На 16 октомври 2014 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение по безопасност на храните и контрол на критичните точки,...

  Курс за обучение по BS OHSAS 18001 "Системи за управление на здравето и безопасността при работа"
На 9 октомври 2014 г. КОНСЕХО ЕООД организира Обучение по стандарт BS OHSAS 18001 "Системи за управление на здравет...

  Здравословни работни места - управлявай стреса!
В Европа стресът е на второ място сред най-често срещаните здравословни проблеми на работното място и за него се счита, ...

  Курс по НАССР, безопасност на храните и контрол на критичните контролни точки
На 12 юни 2014 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение по безопасност на храните и контрол на критичните контролни т...

  Курс за вътрешни одитори - НАССР
На 13 юни 2014 г. КОНСЕХО организира Курс за обучение на вътрешни одитори съгласно Спецификация НАССР и ISO 19011:2011. ...

  Ден на отворените врати в БАБХ
Днес се провежда Ден на отворените врати в Областните дирекции по безопасност на храните в цялата страна. За да се за...

  Промяна в етикетирането на храните
Европейският съюз (ЕС) усъвършенства на правилата, свързани с етикетирането на храни, така че потребителите да имат на т...

  Успехът на НАССР
Същността на прилагане на системата HACCP е превантивната дейност. HACCP системата се състои от два основни компонент...

  ISO 39001:2012 - Системи за управление на безопасността на движението по пътищата. Изисквания с указания за прилагане
Основната цел при разработването на международния стандарт ISO 39001 е намаляване на жертвите по пътищата. Стандартът е ...

  Курс по НАССР, Безопасност на храните и контрол на критичните точки
На 27 март 2014 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение по безопасност на храните и контрол на критичните ...

  Курс за вътрешни одитори - НАССР
На 27 февруари 2014 г. КОНСЕХО организира Курс за обучение на вътрешни одитори съгласно Спецификация НАССР и ISO 19011:2...

  Курс по НАССР, Безопасност на храните и контрол на критичните точки
На 27 февруари 2014 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение по безопасност на храните и контрол на критичните точки,...

  HACCP - Система за самоконтрол
HACCP (Hazard Analysis ans Critical Control Point)  Анализ на опасностите, контрол на критичните точки и ръко...

  Интегрирани системи за управление (ИСУ)
Под интегрирана система за управление (ИСУ) трябва да се разбира обща система за управление, отговаряща на изискванията ...

  Изменен е Правилникът за безопасност при работа по електрообзавеждането с напрежение до 1000 V
В "Държавен вестник", брой 49 от 4.06.2013 г. е публикуван Правилник за изменение и допълнение на Правилника з...

  ПРОМЕНИ в IFS Food версия 6
Бихме искали да ви информираме за промени в стандарта за храни IFS Food. Тези актуализации се прилагат от 1 април 2013 г...

Новини
27
02.24
ISO и климатичните промени
Изменение 1: Действия, свързани с изменението на климата В края на миналата с...
05
02.24
ISO/IEC 27001:2023 на български език
Българският институт по стандартизация публикува БДС EN ISO/IEC 27001:2023 "...
Полезно
18
10.23
​EMAS – Схема за управление по околна среда и одит
Европейската Схема за управление по околна среда и одит (Eco-management and Audi...
10
08.23
Стандарти за защита на автомобилната сигурност
През последните няколко години автомобилната индустрия претърпя бързи промен...

Внедряване на управленски стандарти

КОНСЕХО ЕООД (CONSEJO) е консултантска фирма, сформирана от екип консултанти с над 15 годишен опит по системи за управление в областта на международните стандарти. Фокусът на фирмата е предоставяне на консултантски услуги при разработване и внедряване на системи за управление, покриващи изискванията на международните стандарти по качеството, околната среда, безопасни условия на труд, сигурност на информацията, добри производствени практики на базата на международните стандарти: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 22000, ISO 27001, IFS Food, HACCP и други.

Екипът на КОНСЕХО е участвал в реализирането на проекти във всички отрасли на икономиката. Реализираните проекти от екипа на КОНСЕХО са над 1000, в областите - производство и проектиране, строителство, търговия, информационни и комуникационни технологии, транспорт и спедиция, хотелиерство и ресторантьорство, специална продукция, енергетика, дизайн, хранително-вкусова промишленост, услуги и др. Във фирмата е изграден стриктен ред за контрол по спазването на договорените изисквания с клиентите, както сроковете на договорите, така и качеството на изпълнение на услугата. Изграденият стил на работа на фирмата се състои в разработване на истински системи за управление, съвместно с нашите клиенти, на базата на провеждане на множество обучения и оказване на пълно съдействие в процеса на внедряване. Чрез подхода си на работа КОНСЕХО осигурява и гарантира безпроблемно сертифициране на изградените системи в изключително кратки срокове.

Виж повече
Партньори