ВНЕДРЯВАНЕ НА УПРАВЛЕНСКИ СТАНДАРТИ
Вашата оценка 4.50 от 2 гласа

Открити 8 резултати за "анализ на опасностите" в страници:
  ISO 22000
анализ на опасностите... Област на приложение Международният стандарт ISO 22000 дефинира изискванията към системата за управление на безопасността на храните в хранителната верига, когато дадена организация трябва да демонстрира своята способност да контролира хранит...

  HACCP
анализ на опасностите и оценка на риска от тях, обсъждане на контролни мерки. 2. Определяне на Критичните Контролни Точки или CCP (Critical Control Point) Определяне на точките, в които вероятността от поява на опасност, оказваща влияние на чов...

  IFS Food
анализ на опасностите... IFS Food е международен стандарт за оценка на съответствието на продуктите и процесите по отношение на безопасността и качеството на храните. Той се прилага за доставчици на всички етапи от обработката на храните след селскостопанското производство. ...

  GLOBALG.A.P.
анализ на опасностите... Област на приложение: GLOBALG.A.P. е интегрирана програма от стандарти за производство на храни в областта на селското стопанство и аквакултурите. GLOBALG.A.P. (Добри селскостопански практики) е част от международно приетия набор от земеделски ст...

  Безопасност на храните
анализ на опасностите...   Разработването и внедряването на система за безопасност на храните се основава на следните международни стандарти, закони и наредби от българското законодателство: ISO 22000"Системи за управление на безопасността на хранителни пр...

  Онлайн обучение НАССР, Безопасност на храните - запознаване и прилагане на изискванията
анализ на опасностите, определяне на критичните точки за контрол /КТК/, критичните граници за всяка КТК и въвеждане на система за мониторинг на КТК; валидиране и верификация на НАССР системата. 4. Съдържание на курса на обучение   ...

  НАССР, Безопасност на храните - запознаване и прилагане на изискванията
анализ на опасностите, определяне на критичните точки за контрол /КТК/, критичните граници за всяка КТК и въвеждане на система за мониторинг на КТК; • валидиране и верификация на НАССР системата.   5. Съдържание на курса на обучение &nbs...

  НАССР, Безопасност на храните - вътрешен одитор
анализ на опасностите, определяне на критичните точки за контрол /КТК/, критичните граници за всяка КТК и въвеждане на система за мониторинг на КТК; • валидиране и верификация на НАССР системата; • прилагане на принципите, процедурите...

Открити 16 резултати за "анализ на опасностите" в новини:
  ​Курс "HACCP, безопасност на храните"
На 29 ноември 2023 г. КОНСЕХО ЕООД организира онлайн обучение за прилагане на изискванията на "Общи принципи за хиг...

  Световен ден на храните
Световният ден на храните, който се отбелязва всяка година в глобален мащаб на 16 октомври, се чества по инициатива...

  Курс "НАССР, безопасност на храните"
На 27 август 2020 г. КОНСЕХО ЕООД организира онлайн обучение за прилагане на изискванията на Спецификация...

  Курс "НАССР, безопасност на храните"
На 18 април 2019 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение за практическо прилагане на изискванията на Специф...

  Курс "НАССР, безопасност на храните"
На 20 февруари 2019 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение за практическо прилагане на изискванията на ...

  Курс "НАССР, безопасност на храните"
На 4 октомври 2017 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасн...

  Курс "НАССР, безопасност на храните"
На 29 юни 2017 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасно...

  ISO 22000:2018 - очаквани промени
Основните предложени промени в стандарт ISO 22000 включват изменения в неговата структура, както и изясняване на ключови...

  Курс "НАССР, безопасност на храните" - запознаване и прилагане на изискванията
На 29 май 2017 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасностите и контрол...

  Курс "НАССР, Безопасност на храните" - запознаване и прилагане на изискванията
На 27 октомври 2016 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасностите и ко...

  Курс "НАССР, Безопасност на храните" - запознаване и прилагане на изискванията
На 23 юни 2016 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасностите и контрол...

  Курс "НАССР, Безопасност на храните" - запознаване и интерпретация
На 24 март 2016 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасностите и контро...

  Обучение НАССР
На 26 ноември 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на Спецификация НАССР - Система за анализ на опас...

  Курс по НАССР, Вътрешен одитор
На 26 и 27 ноември 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение на вътрешни одитори на системи за безопасност на хра...

  Курс НАССР
На 30 октомври 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение за практическо прилагане на изискванията на Спецификация ...

  HACCP - Система за самоконтрол
HACCP (Hazard Analysis ans Critical Control Point)  Анализ на опасностите, контрол на критичните точки и ръко...

Новини
27
02.24
ISO и климатичните промени
Изменение 1: Действия, свързани с изменението на климата В края на миналата с...
05
02.24
ISO/IEC 27001:2023 на български език
Българският институт по стандартизация публикува БДС EN ISO/IEC 27001:2023 "...
Полезно
18
10.23
​EMAS – Схема за управление по околна среда и одит
Европейската Схема за управление по околна среда и одит (Eco-management and Audi...
10
08.23
Стандарти за защита на автомобилната сигурност
През последните няколко години автомобилната индустрия претърпя бързи промен...

Внедряване на управленски стандарти

КОНСЕХО ЕООД (CONSEJO) е консултантска фирма, сформирана от екип консултанти с над 15 годишен опит по системи за управление в областта на международните стандарти. Фокусът на фирмата е предоставяне на консултантски услуги при разработване и внедряване на системи за управление, покриващи изискванията на международните стандарти по качеството, околната среда, безопасни условия на труд, сигурност на информацията, добри производствени практики на базата на международните стандарти: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 22000, ISO 27001, IFS Food, HACCP и други.

Екипът на КОНСЕХО е участвал в реализирането на проекти във всички отрасли на икономиката. Реализираните проекти от екипа на КОНСЕХО са над 1000, в областите - производство и проектиране, строителство, търговия, информационни и комуникационни технологии, транспорт и спедиция, хотелиерство и ресторантьорство, специална продукция, енергетика, дизайн, хранително-вкусова промишленост, услуги и др. Във фирмата е изграден стриктен ред за контрол по спазването на договорените изисквания с клиентите, както сроковете на договорите, така и качеството на изпълнение на услугата. Изграденият стил на работа на фирмата се състои в разработване на истински системи за управление, съвместно с нашите клиенти, на базата на провеждане на множество обучения и оказване на пълно съдействие в процеса на внедряване. Чрез подхода си на работа КОНСЕХО осигурява и гарантира безпроблемно сертифициране на изградените системи в изключително кратки срокове.

Виж повече
Партньори