ВНЕДРЯВАНЕ НА УПРАВЛЕНСКИ СТАНДАРТИ
Вашата оценка 4.50 от 2 гласа

Открити 11 резултати за "Безопасност на храните" в страници:
  Кариери
Безопасност на храните... КОНСЕХО ЕООД търси да назначи: 1. Консултант по управление на сигурността на информацията, съгласно ISO 27001. Отговорности: - Разработване и внедряване на Системи за управление, съгласно ISO 27001; - Одитиране и поддържане на Системи за ...

  ISO 22000
Безопасност на храните... Област на приложение Международният стандарт ISO 22000 дефинира изискванията към системата за управление на безопасността на храните в хранителната верига, когато дадена организация трябва да демонстрира своята способност да контролира хранит...

  HACCP
Безопасност на храните... Безопасността на храните е от изключителна важност за общественото здраве, която се осигурява с въвеждането на ефективни НАССР системи.  Какво е HACCP?  HACCP е съкращение на Hazard Analysis ans Critical Control Point, което в пр...

  IFS Food
Безопасност на храните и система за управление на качеството – необходима, за да отговаря на законовите изисквания и изискванията за безопасност на храните, както и на спецификациите на клиентите. Управление на ресурсите – управление на...

  BRCGS
Безопасност на храните... BRCGS са водещи в хранителната индустрията стандарти и включват: Food Safety (безопасност на храните); Consumer Products (потребителските стоки); Packaging and Packaging Materials (опаковане и материали за опаковки); Storage ...

  FSSC 22000
Безопасност на храните...   FSSC 22000 е схема за сертифициране на системи за управление на безопасността на храните на организации във веригата за доставка на храни. Изискванията на FSSC 22000 отразяват най-добрите практики в индустрията и са съставени от сери...

  GLOBALG.A.P.
Безопасност на храните... Област на приложение: GLOBALG.A.P. е интегрирана програма от стандарти за производство на храни в областта на селското стопанство и аквакултурите. GLOBALG.A.P. (Добри селскостопански практики) е част от международно приетия набор от земеделски ст...

  Безопасност на храните
Безопасност на храните...   Разработването и внедряването на система за безопасност на храните се основава на следните международни стандарти, закони и наредби от българското законодателство: ISO 22000"Системи за управление на безопасността на хранителни пр...

  Онлайн обучение НАССР, Безопасност на храните - запознаване и прилагане на изискванията
Безопасност на храните" - запознаване и прилагане на изискванията   1. Дата на провеждане: 29.11.2023 2. Предназначение на курса  Предназначението на курса е да даде на участниците необходимата информация за внедряване и у...

  НАССР, Безопасност на храните - запознаване и прилагане на изискванията
Безопасност на храните...     1. Дата на провеждане:  при сформиране на група 2. Място на провеждане: гр. София.   3. Предназначение на курса Предназначението на курса е да предостави на участниците необходимата информация за внедряване и управл...

  НАССР, Безопасност на храните - вътрешен одитор
Безопасност на храните...   1. Дата на провеждане:   при сформиране на група 2. Място на провеждане: гр. София   3. Предназначение на курса Предназначението на курса за обучение на вътрешни одитори е да предостави на участниците знания и ум...

Открити 47 резултати за "Безопасност на храните" в новини:
  ​Курс "HACCP, безопасност на храните"
На 29 ноември 2023 г. КОНСЕХО ЕООД организира онлайн обучение за прилагане на изискванията на "Общи принципи за хиг...

  ​Одитите по IFS Food версия 8 стартират от октомври
Първите одити на IFS Food версия 8 стартират от 1 октомври 2023 г. Одити по версия 7 може да се провеждат до к...

  Нова версия на FSSC 22000
FSSC 22000 е международно призната схема за одит и сертифициране на безопасността на храните за организации във веригата...

  Измерванията в подкрепа на глобалната хранителна система
СВЕТОВЕН ДЕН НА МЕТРОЛОГИЯТА Световен ден на метрологията отбелязваме всяка година на 20 май, за да подчертаем з...

  Световен ден на храните
Световният ден на храните, който се отбелязва всяка година в глобален мащаб на 16 октомври, се чества по инициатива...

  Публикувана е седма версия на IFS Food
През октомври 2020 г. беше публикувана версия 7.0 на IFS Food "Стандарт за одит на качеств...

  Курс "НАССР, безопасност на храните"
На 27 август 2020 г. КОНСЕХО ЕООД организира онлайн обучение за прилагане на изискванията на Спецификация...

  Курс по НАССР, Вътрешен одитор
На 12 и 13 февруари 2020 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение на вътрешни одитори н...

  Пет важни въпроса, които компаниите за съхранение и дистрибуция на храни трябва да винаги да имат предвид
Предоставянето на складови и логистични услуги в хранително-вкусовата промишленост не е лесна задача. С навреме снабдени...

  Курс по НАССР, Вътрешен одитор
На 16 и 17 октомври 2019 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение на вътрешни одитори н...

  Курс "НАССР, безопасност на храните"
На 18 април 2019 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение за практическо прилагане на изискванията на Специф...

  Финансиране на сертификация по стандарта GLOBAL G.A.P.
Започна приемането на заявления за финансиране на сертификация по стандарта GLOBAL G.A.P. в Държавен фонд "Зем...

  Курс "НАССР, безопасност на храните"
На 20 февруари 2019 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение за практическо прилагане на изискванията на ...

  BRC Global Standard for Food Safety с ново издание
Издание 8 на международния стандарт за безопасност на хранителните продукти BRC беше публикувано на 8-ми септември 201...

  IFS Food, нова версия 6.1
IFS Food е стандарт за одит на доставчици на хранителни продукти, на търговци на дребно и едро, както и на други п...

  Курс "НАССР, безопасност на храните"
На 4 октомври 2017 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасн...

  Курс по НАССР, Вътрешен одитор
На 4 и 5 октомври 2017 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение на вътрешни одитори на системи за безопасност на...

  Курс "НАССР, безопасност на храните"
На 29 юни 2017 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасно...

  Курс по НАССР, Вътрешен одитор
  На 29 и 30 юни 2017 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение на вътрешни одитори на системи за...

  ISO 22000:2018 - очаквани промени
Основните предложени промени в стандарт ISO 22000 включват изменения в неговата структура, както и изясняване на ключови...

  Курс "НАССР, безопасност на храните" - запознаване и прилагане на изискванията
На 29 май 2017 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасностите и контрол...

  Курс "НАССР, Безопасност на храните" - запознаване и прилагане на изискванията
На 27 октомври 2016 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасностите и ко...

  Курс "НАССР, Безопасност на храните" - запознаване и прилагане на изискванията
На 23 юни 2016 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасностите и контрол...

  Курс "НАССР, Безопасност на храните" - запознаване и интерпретация
На 24 март 2016 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасностите и контро...

  Обучение НАССР
На 26 ноември 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на Спецификация НАССР - Система за анализ на опас...

  Курс по НАССР, Вътрешен одитор
На 26 и 27 ноември 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение на вътрешни одитори на системи за безопасност на хра...

  Курс НАССР
На 30 октомври 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение за практическо прилагане на изискванията на Спецификация ...

  Курс НАССР, безопасност на храните
На 30 октомври 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира Обучение "НАССР, безопасност на храните - запознаване и интерпре...

  IFS Conference България, 12 май 2015 г.
КОНСЕХО взе участие в IFS Conference България – Конференция за безопасност на храните, която се проведе на 12.05...

  Курс Етикетиране на храни
  На 24 април 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение на тема: "Етикетиране на храни – прилагане на ...

  Произходът на месото - задължителен на етикета!
Данните за произхода на на пилешкото, свинското, овчето и козето месо от днес стават задължителни за посочване на етикет...

  Курс Етикетиране на храни
На 27 март 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира Обучение "Етикетиране на храни – прилагане на новите законодателни...

  Проверките за новите етикети на храните започват след 3 месеца
От Областна дирекция по безопасност на храните Кюстендил обявиха, че все още не правят проверки за наличието на информац...

  Курс Етикетиране на храни
На 13 февруари 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира Обучение по Етикетиране на храни – прилагане на новите законодателн...

  Курс по НАССР, безопасност на храните
На 29 януари 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира Обучение "НАССР, безопасност на храните - запознаване и интерпретация&...

  Курс за вътрешни одитори по НАССР
На 26 и 27 ноември 2014 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение на вътрешни одитори на системи за безопасност на хра...

  Курс по НАССР, безопасност на храните и контрол на критичните точки
На 16 октомври 2014 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение по безопасност на храните и контрол на критичните точки,...

  Курс по НАССР, безопасност на храните и контрол на критичните контролни точки
На 12 юни 2014 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение по безопасност на храните и контрол на критичните контролни т...

  Курс за вътрешни одитори - НАССР
На 13 юни 2014 г. КОНСЕХО организира Курс за обучение на вътрешни одитори съгласно Спецификация НАССР и ISO 19011:2011. ...

  Ден на отворените врати в БАБХ
Днес се провежда Ден на отворените врати в Областните дирекции по безопасност на храните в цялата страна. За да се за...

  Промяна в етикетирането на храните
Европейският съюз (ЕС) усъвършенства на правилата, свързани с етикетирането на храни, така че потребителите да имат на т...

  Успехът на НАССР
Същността на прилагане на системата HACCP е превантивната дейност. HACCP системата се състои от два основни компонент...

  Курс по НАССР, Безопасност на храните и контрол на критичните точки
На 27 март 2014 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение по безопасност на храните и контрол на критичните ...

  Курс за вътрешни одитори - НАССР
На 27 февруари 2014 г. КОНСЕХО организира Курс за обучение на вътрешни одитори съгласно Спецификация НАССР и ISO 19011:2...

  Курс по НАССР, Безопасност на храните и контрол на критичните точки
На 27 февруари 2014 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение по безопасност на храните и контрол на критичните точки,...

  HACCP - Система за самоконтрол
HACCP (Hazard Analysis ans Critical Control Point)  Анализ на опасностите, контрол на критичните точки и ръко...

  ПРОМЕНИ в IFS Food версия 6
Бихме искали да ви информираме за промени в стандарта за храни IFS Food. Тези актуализации се прилагат от 1 април 2013 г...

Новини
27
02.24
ISO и климатичните промени
Изменение 1: Действия, свързани с изменението на климата В края на миналата с...
05
02.24
ISO/IEC 27001:2023 на български език
Българският институт по стандартизация публикува БДС EN ISO/IEC 27001:2023 "...
Полезно
18
10.23
​EMAS – Схема за управление по околна среда и одит
Европейската Схема за управление по околна среда и одит (Eco-management and Audi...
10
08.23
Стандарти за защита на автомобилната сигурност
През последните няколко години автомобилната индустрия претърпя бързи промен...

Внедряване на управленски стандарти

КОНСЕХО ЕООД (CONSEJO) е консултантска фирма, сформирана от екип консултанти с над 15 годишен опит по системи за управление в областта на международните стандарти. Фокусът на фирмата е предоставяне на консултантски услуги при разработване и внедряване на системи за управление, покриващи изискванията на международните стандарти по качеството, околната среда, безопасни условия на труд, сигурност на информацията, добри производствени практики на базата на международните стандарти: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 22000, ISO 27001, IFS Food, HACCP и други.

Екипът на КОНСЕХО е участвал в реализирането на проекти във всички отрасли на икономиката. Реализираните проекти от екипа на КОНСЕХО са над 1000, в областите - производство и проектиране, строителство, търговия, информационни и комуникационни технологии, транспорт и спедиция, хотелиерство и ресторантьорство, специална продукция, енергетика, дизайн, хранително-вкусова промишленост, услуги и др. Във фирмата е изграден стриктен ред за контрол по спазването на договорените изисквания с клиентите, както сроковете на договорите, така и качеството на изпълнение на услугата. Изграденият стил на работа на фирмата се състои в разработване на истински системи за управление, съвместно с нашите клиенти, на базата на провеждане на множество обучения и оказване на пълно съдействие в процеса на внедряване. Чрез подхода си на работа КОНСЕХО осигурява и гарантира безпроблемно сертифициране на изградените системи в изключително кратки срокове.

Виж повече
Партньори