Обучение по HACCP. Обучение по безопасност на храните.

 

 

Внимание! Обявеното обучение няма да се проведе поради въведеното извънредно положение в България заради разрастващата се пандемия от COVID-19.

 
1. Дата на провеждане:   08.04.2020 г.

2. Място на провеждане: гр. София, бул. Цариградско шосе 139,  сграда "Office 1 Superstore" (до метростанция "ИНТЕР ЕКСПО ЦЕНТЪР Цариградско шосе").
 
3. Предназначение на курса
Предназначението на курса е да предостави на участниците необходимата информация за внедряване и управление на НАССР система, осигуряваща безопасност на храните за човешка консумация.  
Желателно е участниците в курса предварително да са запознати с основните изисквания на Спецификация НАССР „Изисквания към НАССР на базата на система за безопасност на храните”.
 
4. Цел на курса  
Целта на обучението е да се подготвят квалифицирани кадри за внедряване и ефикасно поддържане на НАССР системи в рамките на организациите, за осигуряване на ефикасно функциониране на НАССР системата като се усвоят знания за:  
• изискванията към документите от системата за управление безопасността на храните;
• методите и техниките за прилагане принципите на НАССР в практиката;
• методите за контрол и оценка на функционирането, поддържането и развитието на СУБХ;
• приложимите закони, наредби и други изисквания, свързани с безопасността на храните.
• и се придобият умения за:
• прилагане на изискванията на съответните процедури и нормативни документи;
• идентифициране и анализ на опасностите, определяне на критичните точки за контрол /КТК/, критичните граници за всяка КТК и въвеждане на система за мониторинг на КТК;
• валидиране и верификация на НАССР системата.
 
5. Съдържание на курса на обучение  
• Въведение;
• Система за управление на безопасността на хранителните продукти. Обхват и приложение. Основни понятия;
• Предварителни стъпки при разработване на НАССР план;
• Програми предпоставки за разработване на НАССР план;
• НАССП принципи;
• Идентифициране на всички потенциални опасности и анализ на опасностите;
• Определяне на критичните точки за контрол /КТК/;
• Установяване на критични граници за всяка КТК;
• Създаване система за мониторинг на всяка КТК;
• Въвеждане на коригиращи действия;
• Практики за проверка (верификация) на НАССР системата;
• Документи и съхраняване на записи.


6. Програма за курса

За повече информация, моля позвънете на тел.: 0700 12 070; 0888 141 889.

7. Сертификат
Всеки участник получава Сертификат от проведения курс.


8. Плащане 
Плащанията се извършват авансово по банков път, в срок до 5 работни дни преди провеждането на курса, съгласно предварително издадена проформа-фактура.
Банка: УниКредит Булбанк
IBAN: BG10UNCR70001521770519; BIC: UNCRBGSF
Получател: КОНСЕХО ЕООД
Основание: Курс за обучение  


9. Забележка
Курсът може да бъде отменен при недостатъчен брой заявки за участие, при което таксата ще бъде върната и курсът ще бъде насрочен за друга дата.

 

Обучение по HACCP. Обучение по безопасност на храните.



ЕТИКЕТИ

Новини

04 Март 2020
На 25 март 2020 г. КОНСЕХО ЕООД ще проведе обучение "ISО 9001:2015". ...
18 Февруари 2020
В края на месец януари, 2020 г. беше актуализиран международният стандарт за нас...

Полезно

04 Март 2020
Колко ни притеснява мисълта за съществуването на роботи убийци? На фона на цял...
18 Октомври 2019
Предоставянето на складови и логистични услуги в хранително-вкусовата промишлено...