безопасност на храните (HACCP, IFS, FSSC 22000, ISO 22000). Отговорности: - Разработване и внедряване на Системи за управление, съгласно HACCP, ISO 22000, IFS Food, FSSC 22000; - Одитиране и поддържане на Системи за управление, съгласно HACCP, I...
безопасност на храните; оценява и преценява изискванията на клиентите и доказва съответствия с онези предварително договорени с клиентите изисквания, свързани с безопасността на храните, с цел да повишава удовлетвореността на клиентите; ефективно...
безопасност на храните... Безопасността на храните е от изключителна важност за общественото здраве, която се осигурява с въвеждането на ефективни НАССР системи. Какво е HACCP? HACCP е съкращение на Hazard Analysis ans Critical Control Point, което в пр...
безопасност на храните – GFSI, разпоредбите на ЕС и Закон за храните на САЩ – FSMA. Изискванията са свързани със системата за управление на качеството, системата HACCP (Анализ на опасностите и критични контролни точки) и подробни пререкви...
безопасност на храните); Consumer Products (потребителските стоки); Packaging and Packaging Materials (опаковане и материали за опаковки); Storage and Distribution (за съхранение и дистрибуция); Agents and Brokers (агенти и бро...
безопасност на храните (GFSI), потвърждавайки приемането ѝ от глобалната хранителна индустрия. От март 2021 г. Схемата е одобрена като подобхват на IAF MLA (International Accreditation Forum Multilateral Recognition Arrangement). К...
безопасност на храните и отговорност към въздействието върху околната среда; отговорен подход към здравето и безопасността на работниците, както и хуманно отношение към животните; широко признат международен сертификат; повишаване на доверието ...
безопасност на храните се основава на следните международни стандарти, закони и наредби от българското законодателство: ISO 22000"Системи за управление на безопасността на хранителни продукти. Изисквания към всяка организация в хранителнат...
безопасност на храните за човешка консумация. Желателно е участниците в курса предварително да са запознати с основните изисквания на Спецификация НАССР „Изисквания към НАССР на базата на система за безопасност на храните”.  ...
безопасност на храните за човешка консумация. Желателно е участниците в курса предварително да са запознати с основните изисквания на Спецификация НАССР „Изисквания към НАССР на базата на система за безопасност на храните”.  ...
безопасност на храните, в съответствие с изискванията на ISO 19011:2018 "Указания за извършване на одит на системи за управление". Необходимо е участниците в курса да са запознати с основните изисквания за създаване и внедряване н...
На 29 ноември 2023 г. КОНСЕХО ЕООД организира онлайн обучение за прилагане на изискванията на "Общи принципи за хиг...
Първите одити на IFS Food версия 8 стартират от 1 октомври 2023 г. Одити по версия 7 може да се провеждат до к...
FSSC 22000 е международно призната схема за одит и сертифициране на безопасността на храните за организации във веригата...
СВЕТОВЕН ДЕН НА МЕТРОЛОГИЯТА Световен ден на метрологията отбелязваме всяка година на 20 май, за да подчертаем з...
Световният ден на храните, който се отбелязва всяка година в глобален мащаб на 16 октомври, се чества по инициатива...
През октомври 2020 г. беше публикувана версия 7.0 на IFS Food "Стандарт за одит на качеств...
На 27 август 2020 г. КОНСЕХО ЕООД организира онлайн обучение за прилагане на изискванията на Спецификация...
На 12 и 13 февруари 2020 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение на вътрешни одитори н...
Предоставянето на складови и логистични услуги в хранително-вкусовата промишленост не е лесна задача. С навреме снабдени...
На 16 и 17 октомври 2019 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение на вътрешни одитори н...
На 18 април 2019 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение за практическо прилагане на изискванията на Специф...
Започна приемането на заявления за финансиране на сертификация по стандарта GLOBAL G.A.P. в Държавен фонд "Зем...
На 20 февруари 2019 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение за практическо прилагане на изискванията на ...
Издание 8 на международния стандарт за безопасност на хранителните продукти BRC беше публикувано на 8-ми септември 201...
IFS Food е стандарт за одит на доставчици на хранителни продукти, на търговци на дребно и едро, както и на други п...
На 4 октомври 2017 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасн...
На 4 и 5 октомври 2017 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение на вътрешни одитори на системи за безопасност на...
На 29 юни 2017 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасно...
На 29 и 30 юни 2017 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение на вътрешни одитори на системи за...
Основните предложени промени в стандарт ISO 22000 включват изменения в неговата структура, както и изясняване на ключови...
На 29 май 2017 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасностите и контрол...
На 27 октомври 2016 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасностите и ко...
На 23 юни 2016 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасностите и контрол...
На 24 март 2016 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на НАССР - Система за анализ на опасностите и контро...
На 26 ноември 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение по изискванията на Спецификация НАССР - Система за анализ на опас...
На 26 и 27 ноември 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение на вътрешни одитори на системи за безопасност на хра...
На 30 октомври 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение за практическо прилагане на изискванията на Спецификация ...
На 30 октомври 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира Обучение "НАССР, безопасност на храните - запознаване и интерпре...
КОНСЕХО взе участие в IFS Conference България – Конференция за безопасност на храните, която се проведе на 12.05...
На 24 април 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира обучение на тема: "Етикетиране на храни – прилагане на ...
Данните за произхода на на пилешкото, свинското, овчето и козето месо от днес стават задължителни за посочване на етикет...
На 27 март 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира Обучение "Етикетиране на храни – прилагане на новите законодателни...
От Областна дирекция по безопасност на храните Кюстендил обявиха, че все още не правят проверки за наличието на информац...
На 13 февруари 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира Обучение по Етикетиране на храни – прилагане на новите законодателн...
На 29 януари 2015 г. КОНСЕХО ЕООД организира Обучение "НАССР, безопасност на храните - запознаване и интерпретация&...
На 26 и 27 ноември 2014 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение на вътрешни одитори на системи за безопасност на хра...
На 16 октомври 2014 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение по безопасност на храните и контрол на критичните точки,...
На 12 юни 2014 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение по безопасност на храните и контрол на критичните контролни т...
На 13 юни 2014 г. КОНСЕХО организира Курс за обучение на вътрешни одитори съгласно Спецификация НАССР и ISO 19011:2011. ...
Днес се провежда Ден на отворените врати в Областните дирекции по безопасност на храните в цялата страна. За да се за...
Европейският съюз (ЕС) усъвършенства на правилата, свързани с етикетирането на храни, така че потребителите да имат на т...
Същността на прилагане на системата HACCP е превантивната дейност. HACCP системата се състои от два основни компонент...
На 27 март 2014 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение по безопасност на храните и контрол на критичните ...
На 27 февруари 2014 г. КОНСЕХО организира Курс за обучение на вътрешни одитори съгласно Спецификация НАССР и ISO 19011:2...
На 27 февруари 2014 г. КОНСЕХО ЕООД организира Курс за обучение по безопасност на храните и контрол на критичните точки,...
HACCP (Hazard Analysis ans Critical Control Point) Анализ на опасностите, контрол на критичните точки и ръко...
Бихме искали да ви информираме за промени в стандарта за храни IFS Food. Тези актуализации се прилагат от 1 април 2013 г...
Внедряване на управленски стандарти
КОНСЕХО ЕООД (CONSEJO) е консултантска фирма, сформирана от екип консултанти с над 15 годишен опит по системи за управление в областта на международните стандарти. Фокусът на фирмата е предоставяне на консултантски услуги при разработване и внедряване на системи за управление, покриващи изискванията на международните стандарти по качеството, околната среда, безопасни условия на труд, сигурност на информацията, добри производствени практики на базата на международните стандарти: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 22000, ISO 27001, IFS Food, HACCP и други.
Екипът на КОНСЕХО е участвал в реализирането на проекти във всички отрасли на икономиката. Реализираните проекти от екипа на КОНСЕХО са над 1000, в областите - производство и проектиране, строителство, търговия, информационни и комуникационни технологии, транспорт и спедиция, хотелиерство и ресторантьорство, специална продукция, енергетика, дизайн, хранително-вкусова промишленост, услуги и др. Във фирмата е изграден стриктен ред за контрол по спазването на договорените изисквания с клиентите, както сроковете на договорите, така и качеството на изпълнение на услугата. Изграденият стил на работа на фирмата се състои в разработване на истински системи за управление, съвместно с нашите клиенти, на базата на провеждане на множество обучения и оказване на пълно съдействие в процеса на внедряване. Чрез подхода си на работа КОНСЕХО осигурява и гарантира безпроблемно сертифициране на изградените системи в изключително кратки срокове.